Harry Potter Protego* Your HP site ~ 1366*768 Google Chrome {Rupert Grint, Emma Watson, Daniel Radcliffe}

A képen a következők lehetnek: túra/szabadtéri

 
~ Alohomora

Köszöntelek az oldalon, amely a Harry Potter varázslatos világába kalauzol el benneteket. Igen, egy oldal Harry Potterről, aki meghódította a világot, és gyerekek ezreit vette rá az olvasásra...  J. K. Rowling hatalmas sikert elért könyvsorozata, és a kasszasiker mozifilmek mind együtt alkotját Harry Potter varázsát. Téged is magával ragadott?... A Protego a G-Portál egyik legtartalmasabb HP-s oldala, rengeteg extra modul az alapoktól a különlegességekig, a legfrisebb hírek, képek, infók. 2 aloldal, több mint 200 modul, itt tényleg mindent megtalálsz, ami Harry Potter, filmek, könyvek.... és ha  tetszett a lap, remélem gyakori visszatérő vendég leszel! Kellemes nézelődést! Gwen

 
~ Tekergők térképe

... 01. BÖLCSEK KÖVE | a protego.gp főoldala 
... 02. TITKOK KAMRÁJA | Harry Potter csodálatos világa 
... 03. AZKABANI FOGOLY | a világot meghódító könyvek 
... 04. TŰZ SERLEGE | filmek, ahol a varázslat életre kel 
... 05. FŐNIX RENDJE | a színészek: Daniel, Emma, Rupert 
... 06. FÉLVÉR HERCEG | HP a gépeden, szórakozásban 
... 07. HALÁL EREKLYÉI | Pottermore segítségek

Videó részleg - Shop - Pottermore

 
~ Nyilatkozat


Az oldal nem áll kapcsolatban sem a színészekkel, sem az írónővel, sem házimanókkal, sem dementorokkal, sőt még Tudjukkivel és senki mással sem. A Protego nem hivatalos oldala sem a Harry Potter-nek, sem a színészeknek. Ez csak egy rajongói oldal tőlem nektek! Az oldalról minden másolás tilos, engedély nélkül semmit sem vihetsz el! Ennek megszegése súlyos következményeket von maga után! 
Az oldal szerkesztője: (Gwen), témája a népszerű könyv-, és filmsorozat, a Harry Potter. A lap 2007. március 24-én nyitotta meg kapuit. A tárhely: Gportal. A kódok forráshelye: LindaDesign / LidoDesign. Felhasznált képek: deviantart. Az ideális bögésző Google C, a felbontás 1366*768. Az oldal eddigi legnagyobb napi látogatottsága 1055 fő. 

GY.I.K | Miért pont Harry Potter? 
~ Site option | Források | Login X  X  X  X  X
      

 
~ Halálfalók

ED SHEERANTransportus  Gaara-Kakashi    Senussya*   Harry Potter   Ironman-Vasember   Wesley Snipes   Daniel Radcliffe  MetaMorf   Kutya Tanya  TacskóTime  Charmed  FuckinWay-Frank   Helena Bonham Carter & Johnny Depp  Sárkányok  Ever-Dream  Selena Gomez  Aimee Teegarden

 Hívhatjuk ezt csere részlegnek, de saját kedvenc oldalaim is kikerülnek ide, akiket gyakran látogatok. A csere szöveges, nem képes, ha ez zavar, ne kérj cserét!

KÉPRE VÁR: HARRY POTTER  & HARRY POTTER 

~ Bagolyház
Köszönöm szépen az okleveleket: LINK - LINK 

 
~ Köszönöm a látogatásodat
Indulás: 2007-03-24
 
~ The Boy Who Lived

20 érdekesség a Harry Potterről

 1. A legkevesebb bevételt termelő Harry Potter film is 90 millió dollárt hozott, ami még mindig több, mint amennyit bármelyik Twilight film kaszált.

 2. Minden Harry Potter film szerepel a legtöbbet pénzt hozó filmek top 50-es listáján.

 3. J.K. Rowling hét évvel az első könyv megjelenése előtt írta meg a sorozat befejező részét.

 4. Hisztis Mirtillt a filmben egy 46 éves színésznő, Shirley Handerson játszotta.

 5. Harry Potter mostanra 34 éves.

 6. A írónő azt állítja, hogy Harry Potter ötlete csak úgy kipattant a fejéből miközben egy négy órát késő vonatra várt.

 7. A filmben Ron patrónusa egy Jack Russel terrier, ami valójában köztudottan kiválóan üldözi a vidrákat. Szupercukiság: Hermione patrónusa is egy vidra.

 8. J.K. Rowling írt egy alternatív befejezést a sorozathoz: később azt állította ugyanis, hogy megbánta, hogy Harry nem Hermionéval jött össze a történet végén.

 9. Daniel Radcliffe több, mint 80 pálcát tört szét a forgatás alatt, mert állandóan dobolt velük.

 10. A színészt egyébként sokszor cikizték a munkatársai, amiért állítólag igazi láncdohányos, és nagyon aggódtak az egészségéért.

 11. Daniel Radcliffe szülei megengedték, hogy egy órával később feküdjön le, és megünnepelhesse, hogy ő kapta meg a varázslótanonc szerepét.

 12. Az írónő úgy tervezte, hogy a sorozat közepe táján megöli Ront, de szerencsére meggondolta magát.

 13. A Dumledore irodájában lévő könyvek igazából mind telefonkönyv-szerű kötetek, amelyek borítóját régiessé varázsolták.

 14. Daniel 160 szemüveget tett tönkre a Harry Potter filmek forgatása alatt.

 15. A McGalagony professzort alakító Maggie Smith az utolsó rész forgatásakor rákos megbetegedéssel küzdött, de nem szállt ki, mert nem akart csalódást okozni a rajongóknak.

 16. Miután az utolsó rész is megjelent, a menhelyeknek több száz magára hagyott baglyot kellett befogadniuk.

 17. A dementorok az írónő depresszióját szimbolizálják a történetben.

 18. J.K. Rowling jelenleg már írja a Harry Potter spinoffját a Warner Bros. számára.

 19. A Roxfort-fejfájás mára hivatalos orvosi kifejezés lett, és arra vonatkozik, ha valakinek megfájdul a feje a Harry Potterhez hasonlóan hosszú regények olvasásától.

 20. A dementorok valamiért soha nem mentek közel Ronhoz: soha nem próbálták megenni a lelkét... Elképzelhető, hogy az írónő a vörös hajú emberekkel kapcsolatos mítoszt akarta pozitívra fordítani.

forrás: neon.hu

2015.02.28. 21:32, Gwen

mentővel vitték el Robbie Coltrane-t

A Harry Potter-filmek sztárja, Robbie Coltrane kórházba került. A Hagridot alakító színész Londonból repült Orlandóba, amikor a repülőn rosszul lett, leszállás után pedig rohammentővel vitték el. Azt egyelőre nem tudni, mi lehet a baja, a mentősök annyit árultak el, hogy influenzaszerű tünetek miatt kell ellátni a színészt. 

Több szemtanú ugyanakkor azt állítja, valószínűleg az elfogyasztott alkoholmennyiség miatt lett rosszul a 64 éves színész, mert már a gép felszállása előtt is jócskán felöntött a garatra.

Ezzel a járattal utazott Sir Michael Gambon is, aki Dumbledore-t t keltette életre. A színészek az Universal Studiohoz igyekeztek, ahol egy új Harry Potter-film szerződését kellett volna aláírniuk. 

2016-ban, 2018-ban és 2020-ban sorban jelennek meg az új Harry Potter-filmek, amelyek csak névlegesen azok, hiszen valójában a Fantasztikus szörnyek és gondozásuk című Rowling-könyv alapján készülnek. A kötet 2001-ben jelent meg, az első film forgatókönyvét Rowling írja és a hírek szerint körülbelül 70 évvel a Harry Potter-sztori előtt fog játszódni a film, szóval Daniel Radcliffe, Emma Watson és Rupert Grint nagy valószínűséggel nem fognak visszatérni a vászonra.

2015.02.01. 17:28, Gwen

Háttérképek

Ahogy azt a múltkor írtam, kicsi korszerűsítésen esik át az oldal háttérkép galériája. Az új hátterek már mind 1366*768 és 1920*1080 felbontásúak. 

   

Ezek pedig általam készítettek, még régebbről, ezeket is tervezem bővíteni.

   

2015.02.01. 17:16, Gwen

Emma Watson és a szörnyeteg

Emma Watson boszorkányból hercegnővé változik. A Harry Potter sztárja hivatalosan is közzétette, hogy ő alakítja Belle-t a Szépség és a szörnyeteg filmváltozatában, amelyben majd táncol és énekel is.
Már régóta folytak a találgatások, hogy ki lesz a Disney rajzfilm, a Szépség és a szörnyeteg élőszereplős adaptációjának főhősnője, de a napokban lehullt a lepel. Emma Watson Facebookos oldalán közzétette, hogy elvállalta a felkérést, és ő játssza majd Belle hercegnőt.
 
„A hatéves énem a plafonon van – a szívem majd’ szétrobban. Ideje elkezdeni énekórákat is venni. Alig várom, hogy ti is lássátok!”
 
A 24 éves színésznő nagyon boldog, hiszen meghatározó szerepet játszott gyermekkorában a 1991-es Disney-rajzfilm, amit annak idején 6 Oscar díjra jelöltek, amiből kettőt meg is kapott. A filmes változatot Bill Condon rendezi, az ő nevéhez fűződik a Dreamgirls és a Twilight-sorozat utolsó két része is. 
2015.01.28. 16:36, Gwen

Daniel Radcliffe jövőre visszatér a varázsláshoz

2013 egyik nagy meglepetéssikere volt a Szemfényvesztők. Eredeti koncepciójával felüdülést jelentett a folytatásos, franchise-rendszerben készülő látványfilmek tengerében. Szerencsére a nézők is ráharaptak, és 75 milliós gyártási költségéhez képest egész szép bevételt termelt, világszinten 351 millió dollár értékben vettek rá jegyeket. A folytatás már készül, és erről maga a rendező posztolt képes bizonyítékot az Instagramján.

A kép egy repülőgép díszletében készült, balról jobbra Jon M. Chu rendező, Mark Ruffalo, Jesse Eisenberg, Lizzy Caplain, Woody Harrelson, Dave Franco, Daniel Radcliffe és Michael Caine látható. Közülük a rendező, Radcliffe és Caplain (Cloverfield, The Interview) számít új belépőnek, a többiek szerepeltek az első részben.

A képről hiányzik Morgan Freeman, de a filmben benne lesz, illetve Isla Fisher sem esett ki a folytatásból, csak éppen szülési szabadságon van. Radcliffe Caine filmbéli karakterének a fiát játssza, és valószínűleg ő lesz a bűvészcsapat új ellenfele. A Szemfényvesztők második részét 2016. június 10-én mutatják be a mozik.

2015.01.24. 17:46, Gwen

háttérképek

Mivel nagyon régi háttérképek vannak csak az oldalon úgy döntöttem frissítem kicsit ezt. Az évek során elavultak lettek a régi 1024*768-as méretű képek, az új gépekre már jóval nagyobb felbontásuakra van szükség. Most csak pár darabot hoztam, de ezt hamarosan bővítem, ugyanígy pár sajátkészítésüt is hozok majd. A régiek pedig idővel valószínűleg teljesen lekerülnek az oldalról.

   

2015.01.24. 17:37, Gwen

Az egész varázslóbirodalmat megépítette Legóból

Alice Finch több mint 400.000 apró alkatrészt használt fel az építéshez. “Nagyjából öt éve kezdtem el építeni a kastélyt. Akkoriban rengeteget Legóztunk a nagyobbik fiammal, általában ő épített, én meg rendet raktam. Aztán rájöttem, hogy én is építeni akarok,” mesélte a nő. Az összes Harry Potter kiadást megvásárolta, de ez nem volt elég, valami nagyobbat, részletesebbet, varázslatosabbat akart, ahogyan a filmekben is láthattuk. A mozgó festményektől kezdve, a bájitalos üvegcséken keresztül mindenről gondoskodott.

A legapróbb részletekig megegyezik az eredeti helyszínnel, de nem csak kívülről varázslatos, ugyanis a hölgy a belső teret is lenyűgöző aprólékossággal építette meg. Egyszerűen eszméletlen :)

További képekért katt IDE

2015.01.24. 17:15, Gwen

Áldott, békés Karácsonyt és boldog új Évet!

Szeretnék minden látogatónak, legyen az egyszer ide tévedő, vagy rendszeresen visszajáró, nagyon boldog, békés karácsonyi ünnepeket kívánni, és sikeres, boldog, továbbra is Harry Potter-ben gazdag új évet :) Remélem találkozunk 2015-ben is!

10 szuper ajándék Harry Potter rajongóknak :) Nektek bejönnek?

2014.12.21. 21:30, Gwen
 

Ha érdekelnek az animék,mangák,videojátékok, japán és holland nyelv és kultúra, akkor látogass el a személyes oldalamra.    *****    Új mese a Mesetárban! Ha tudni akarod, mit keres egy tündér a kútban, gyere és nézz be hozzánk!    *****    Az utóbbi idõkben komolyan foglalkoztat a retro játékok árainak robbanása. Errõl írtam egy hosszabb cikket.    *****    Hivatalos, hogy jön a Haikyuu!! Gomisuteba no Kessen movie! Magyar nyelvû plakát, magyar feliratos elõzetes!    *****    Todoroki Shoto Fanfiction oldal, nézzetek be és olvassatok! Új Shoto nendoroid blog az oldalon!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött :)    *****    Madarak és fák napjára új mesével vár a Mesetár! Nézz be hozzánk!    *****    Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG